Vitlök- och chilimajonnäs med persilja
En väldigt användbar smaksatt majonnäs som passar till i stort sett allt är denna fantastiska Vitlök- och chilimajonnäs med persilja där grunden är vår Enkla…
En väldigt användbar smaksatt majonnäs som passar till i stort sett allt är denna fantastiska Vitlök- och chilimajonnäs med persilja där grunden är vår Enkla…
Västerbottenpaj brukar vara något som många lagar och äter till kräftor och så har vi också gjort innan vi började med Paleo. Ost i olika…
Sötpotatis är så gott och något vi gärna äter i olika former, som Baconlindad, Ugnsbakad eller varför inte som Hummus. I fredags till vårt fredagsmys…
Chokladmousse Har under en tid sett flera olika varianter av chokladmousse som är gjord på avokado som bas. Och vem vill inte låta sig förföras…
Vi är så glada och stolta att ha ännu en fantastisk Gästbloggare här Under vårt tak. Sara driver Norges första och största Paleoblogg –…
I går kväll lagade vi en helt underbar Fiskgryta Fisk är något som vi här Under vårt tak gärna äter både ofta och i olika…
I går delade vi med oss av ett härligt recept på Raw Banan och Mangokräm som var en variant av alla de enkla och goda…
Mangokräm Under sommaren njuter vi gärna av härlig Raw frukt och bärkräm av olika sorter både när vi vill ha ett lätt mellanmål eller en…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus