Baka med frukt och grönt – Birgitta Höglund
Bakboken ”Baka med frukt och grönt”.
Det är alltid en speciell känsla att få bläddra i en ny bok, det ligger en härlig nyfikenhet och längtan efter att få slå upp boken och bläddra bland sidorna.
Vår vän och kollega Birgitta Höglund har nu gett ut sin sjunde kokbok ”Baka med frukt och grönt”. En bok fylld med bakverk helt fria från gluten och vitt socker!
Artikeln innehåller annonslänkar från Bokus.
En fantastiskt fin bakbok med massa goda recept på allt från rawfoodbollar till tårtor, bröd och kakor! Alla bilder, alla recept och all text är framtagen av Birgitta själv i denna jättefina bok.
Bakboken ”Baka med frukt och grönt – En glutenfri blandning av sött och salt” finns att köpa i bokhandeln, antingen i fysiska butiker eller via webbhandel.
Baka utan gluten och socker
Birgitta har samma grundfilosofi kring mat som vi, nämligen att det vi stoppar i våra kroppar ska vara ren och naturlig mat. Detta genomsyrar alla hennes recept och det syns självklart även i denna bakbok.
Bakverken är naturligt helt fria från gluten, vilket vi tycker är toppen och det underlättar för så många människor. Oavsett om man har en överkänslighet eller inte för gluten så passar denna bok och dess recept.
Det finns en stor och livlig debatt kring socker och vad detta gör med kroppen, i Birgittas bok ”Baka med frukt och grönt” så finner man inget tillsatt socker alls. Den söta smaken kommer helt och hållet från bär, frukt eller till och med rotfrukter. Hur bra är inte detta!
”Baka med frukt och grönt” en bakbok
Boken inleds med Birgitta´s personliga tankar och fortsätter sedan med en massa fina och bra baktips. Här hittar man verkligen matnyttig information som är väldigt intressant, inte bara för recept i denna boken utan allmänt när man bakar glutenfritt och sockerfritt!
Därefter följer alla njutbara och fina recept, hela 49 stycken med smaker från naturen! Man märker verkligen att detta är en personlig bok där recepten skrivits med omtanke och bilderna fotade med glädje.
Det är svårt att inte låta bli att dregla lite över allt gott och direkt vilja sätta igång med något bakverk. Kan tänka att detta blir en ny favorit bakbok för många.
Med fina bilder (i underbar natur) och fantastiska recept har kocken, bloggaren och receptkreatören Birgitta Höglund skapat en riktigt härlig bakbok som kommer bli flitigt använd – inte bara här hemma utan i riktigt många hem.
Inspiration till att baka
Man blir utan tvekan inspirerad till att baka och skapa gluten- och sockerfria bakverk. Njut en kaka till en god fikastund, gör bröd till frukostbordet, en pirog till picknicken eller en tårta till kalaset! Till högtider som påsk, midsommar, födelsedagar och även jul kan man med enkelhet finna något gott som både förgyller och förhöjer tillfället.
Lär dig nytt och bli överraskad av alla de fantastiska smaker som kommer av rena och naturliga ingredienser.
Här får man nya tankar och kunskaper som lockar till att baka. ”Baka med frukt och grönt – En glutenfri blandning av sött och salt” är en bok att inspireras av och njuta av.
Köp ditt eget exemplar där böcker säljs.
Sammanfattning
Birgitta Höglund har i bakboken ”Baka med frukt och grönt” skapat en bakbok med smaker av naturen.
Alla recept är naturligt fria från gluten och vitt socker, sötningen sker med hjälp av bär och frukt.
Professionellt skapade recept och vackra bilder ger en helhet och en stor inspiration till att baka allt som finns i boken!
Vårt tips – köp bakboken ”Baka med frukt och grönt” i webbutiken Bokus.
Med önskan om en riktigt god fikastund!
Kanske du också är intresserade av våra böcker som även de är helt naturligt glutenfria samt fria från vitt socker.
Alla recept är på rena och naturliga ingredienser och enligt kosthållningen Paleo!