Rökig majonnäs

Tillbaka
En burk med Rökt majonnäs

Rökig majonnäs

Till hamburgaren, korven, köttet, skaldjuren, grillat, salladen… Rökig majonnäs passar till det mesta.

Sås

Är du en ”sås” människa? Det är jag! En krämig sås till maten smakar ljuvligt och på sommaren får den gärna var kall och god.

Grundreceptet på vår majonnäs är perfekt att smaksätta på olika sätt för att locka fram smakerna i din måltid.

I Paleoskafferiet hittar du sedan tidigare en Vitlök och chilimajonnäs, Tzatzikimajonnäs och Rödbetsmajonnäs med pepparrot som alla är härliga och goda varianter att njuta av.

I vår kokbok Ren & Naturlig mat hittar du också en riktigt god Dill och citronmajonnäs som smakar ljuvligt gott till fisken.

Olja

Vår majonnäs har en extra mild olivolja som bas och att den ska vara extra mild är viktigt då såsen annars blir besk i smaken. Man kan även använda avokadoolja om man önskar.

Rökt paprika

Den senaste tiden har jag fått en förkärlek till rökt paprikapulver. Den rökta smaken av paprika passar bra i köttfärssåsen den vegetariska pannan, biffarna, marinaden och soppan.

Att blanda ner lite rökt paprika även i majonnäsen måste ju vara en hitt!

En god hamburgare

Att njuta av en god saftig hamburgare är något vi gärna gör och en Hamburgertallrik, där du serverar burgaren med Sötpotatispommes är ju bara så gott!

Vår vitlök och chilimajonnäs fungerar superbra till hamburgarna, men det är alltid gott att testa något nytt.

Nygrillade burgare, fräsch sallad, tomat, rödlök och en Rökig majonnäs som serveras i nybakade hamburgerbröd, är ju bara så gott!

Närbild på en burk med Rökig majonnäs

Recept

Så nästa gång du vill ha en god sås till din hamburgare, till korven, köttet, skaldjuren eller salladen, testa en Rökig majonnäs.

Receptet på Rökig majonnäs hittar du i vår digitala receptbank Paleoskafferiet. Här hittar du receptet på Rökig majonnäs.

Tid att Njuta!
Jenny & Magnus paleo, matlagning, matglädje, mejerifritt, laktosfritt, majonäs, hälsa, mat, matblogg, hälsosam, nyttig, recept, Sverige, dressing