Stekt lever
Lever är något som både jag och Magnus har positiva upplevelser av från vår barndom, tyvärr har vi förstått att alla inte haft samma tur som vi vilket är väldigt synd då lever är så nyttigt. Vi har däremot aldrig tillagat lever som vuxna och lever samt inälvsmat över lag är ju verkligen Paleo så vi tycker det är hög tid att ändra på detta.
Hur lagade mamma den där goda levergrytan? Hur kan vi göra den Paleo? Kan vi göra ett helt nytt recept? Kan man tillaga levern på olika sätt? Frågorna är många och i helgen när vi var på besök hos Jenny´s föräldrar så hade vi en härlig stund i köket där vi spånade och lagade lever på flera olika sätt.
Det absolut lättaste sättet är att steka lever i skivor med lite salt och kryddor. Men innan man kan börja tillagningen är det några enkla knep som man ska tänka på för att få den perfekta levern.
För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Stekt lever hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus