Parmakorgar
En riktigt fin och äkta Parmaskinka tillverkas bara av kött från grisar uppfödda i elva utvalda regioner i centrala och norra Italien. Den får enbart, förutom köttet, innehålla sicilianskt havssalt och inga andra tillsatser. I butiken är denna skinka märkt ”Prosciutto di Parma” och är något vi gärna äter här hemma ”Under vårt tak”. Att äta den som den är tillsammans med en härlig sallad är helt underbart eller linda den runt lite melon och servera den när det dukas upp till Tapas är fantastiskt.
Ett annat sätt är att göra härliga Parmakorgar som man fyller med en valfri god röra så som t.ex. en Rökig Röra, en Krämig Räkröra eller varför inte en Rödbetsmajonnäs med pepparrot. Man serverar dem förslagsvis som en god förrätt eller som ett gott tillbehör på buffébordet. Supergott, enkelt och så ljuvligt!
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till våra Parmakorgar hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus