Panerad Fisk
Fiskgryta, fisksoppa, fiskgratäng, kokt fisk, stekt fisk och grillad fisk. Ja, fisk är fantastiskt gott och kan tillagas på så många olika goda sätt. När man vill att fisken ska bli lite extra krispig när man steker den är ett gott och enkelt sätt att panera sin fisk.
Så enkelt men kanske något man lite lagt åt sidan när man äter Paleo eftersom man tänker att vetemjöl oftast hör ihop med en ”klassisk” panering. Men att laga och äta Panerad Fisk går ju bra även när man äter Paleo! Dessutom är det ju fantastiskt gott oavsett om du äter det tillsammans med ett gott mos eller som en god wraps i ett nybakat Stekpannebröd och en god Coleslaw.
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till Panerad Fisk hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleorecept sverige paleoblogg glutenfritt