Paleo Julköttbullar
Nu är det inte många dagar kvar till julafton och många har fullt upp med att planera och förbereda julmaten, så även här Under vårt tak.
I dag har det både bakats Mjuk paleopepparkaka och Valnötsbröd. Skinkan har stått i ugnen hela dagen och våra Julköttbullar är klara.
Det som återstår att laga av det som vi ska bidra med till vårt knytkalas, som vi på julafton har här Under vårt tak, är Rödkål och Lökpaj med ansjovis och chili som i år blir Paleovarianten för den klassiska Jansson frestelsen.
Sedan vi började med Paleo för två och ett halvt år sedan har vi rullat våra egna köttbullar till julbordet då de man kan köpa i affärerna tyvärr innehåller så mycket annat än just kött. Dessutom går det inte att jämföra köpta med hemmagjorda!
För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till våra Paleo Julköttbullar hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus