Grillad vårglädje med rostad mandel
Att grilla är helt underbart! Kött, fisk, fågel, grönsaker och frukt. Ja, möjligheterna är många med vad man kan lägga på grillen.
För många är våren den årstid då man för första gången rullar fram grillen igen efter vintern och när värmen kommer och man får de där underbara kvällarna då njuter vi som mest.
Sköna tillbehör
Tillbehören är viktiga när man dukar upp med grillat, en god sås, röra eller sallad kan göra en stor skillnad. Att grilla sitt tillbehör kan göra måltiden ännu mer spännande och smakrik.
Få den första grillningen för i år att smaka extra gott med smakrik Grillad vårglädje! Här har vi blandat en härlig symfoni av zucchini, sparris och rödlök som alla fått gå med på grillen och toppats med rostad mandel, flingsalt och nymald svartpeppar, så gott!!
Recept
För recept och inspiration gör ett besök i Paleoskafferiet. Länk till Grillad vårglädje med rostad mandel hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept grill grillat sverige vegetariskt paleoblogg grillkväll