Färgstark vårsallad
När våren äntligen kommer så får vi njuta av allt det vackra som den har att ge. Nya fina primörer som bl.a. sparris, rädisor och nässlor är ett välkommet, gott och trevligt tillskott i skafferiet och på bordet.
Dessa spröda och fina råvaror som sakta börjat spira runt om i vårt land tillför en sådan glädje i köket.
Sparris
Under april är det säsong för sparris, denna ljuvliga lilla delikatess som bara smakar mer.
Sedan tidigare hittar du ett underbart recept på Kokt vit sparris med ljuvliga tillbehör i Paleoskafferiet och nu känner vi att det är dax att dela med oss av en härlig sallad. Perfekt att ta med sig ut när det planeras en picknick eller varför inte som ett extra lyxigt tillbehör till köttet, fisken eller kycklingen.
Recept
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Färgstark vårsallad hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept sverige paleoblogg paleokost