Tigerkaka!
I går när vi slutade tidigt ifrån jobbet var vi sugna på något gott till eftermiddagskaffet. Suget resulterade i en härlig Tigerkaka med smaker från…
I går när vi slutade tidigt ifrån jobbet var vi sugna på något gott till eftermiddagskaffet. Suget resulterade i en härlig Tigerkaka med smaker från…
Sötpotatisplättar Plättar! plättar!! plättar!!! Visst är de underbara dessa små delikatesser. I Paleoskafferiet hittar du receptet på Busenkla Bananplättar som vi mer än gärna äter.…
Blomkålsris Blomkålsris är ett fantastiskt gott och enkelt tillbehör när man serverar olika rätter så som vår Krämiga fiskgryta med bacon, Kycklinggrytan med curry eller…
Kycklinggryta med curry Älskar du kyckling? Då är du inte ensam, för visst är det både enkelt och gott, dessutom är variationen på vad man…
Poche kommer från franskan och betyder ficka. Äggvitan omsveper gulan och detta kan även kallas förlorade ägg. Det ser så underbart gott och vackert ut…
Att inleda sin kokbok med en smäll kan ju aldrig vara fel… Den danska stjärnkocken Thomas Rode Andersen`s Paleokokbok är väldigt snyggt gjord på alla…
Nu under sensommaren så har vi haft glädjen att kunna njuta av härlig squash från min morfars trädgårdsland. Vi har haft den som den…
Vi får många frågor här Under vårt tak om varför vi äter enligt Paleo. Det är nyfikna och positiva frågor som ofta går över till…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus