Sötpotatistoast
Trenden med att göra Sötpotatistoast har funnits ett bra tag och säkert har många av er redan avnjutit dessa till er frukost och era mellanmål.
Inlägget innehåller annonslänkar.
Vi har länge varit nyfikna på att själva testa dessa små godbitar men har tidigare inte kommit till skott fast nu kände vi att det var hög tid även för oss att testa.
Dessutom vill vi ju gärna ha Sötpotatistoast som en del i vår receptbank Paleoskafferiet bland alla andra goda recept, så håll till godo med vår variant av Sötpotatistoast.
En god råvara
Sötpotatis i sig är ju fantastiskt gott och något vi använder flitigt i många av vår recept. Sötpotatisgratäng med köttfärs, Morot och sötpotatishummus samt Kyckling och sötpotatisgratäng bara för att nämna några och vem har inte låtit sig förföras av Baconlindad sötpotatis med den perfekta blandning av sött och salt.
Enkelt och gott
Sötpotatistoast är inte alls svårt att tillaga och du kan förbereda sötpotatisen och förvara den i kylen och ta fram för att rosta i brödrosten och avnjuta när du önskar. Håller sig utan problem upp till en vecka i kylen.
Vad toppar man då sina Sötpotatistoast med? Ja, variationen är stor och där sätter enbart fantasin och vad man tycker är gott gränsen för vad man väljer att använda som topping. Vi har valt att tipsa om tre goda och enkla varianter som vi gärna använder.
Recept
För recept och hur du går tillväga gör ett besök i Paleoskafferiet. Länk till vår variant av Sötpotatistoast hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept paleotips matblogg paleoblogg toast sötpotatismacka paleosverige sverige recept matinspiration