Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter
Rödbetor är ju fantastiskt gott! Vi brukar oftast ugnsrosta dem och äta som ett gott tillbehör till köttet, kycklingen eller fisken, att koka dem är också härligt. Vi kände att vi ville testa att använda rödbetor när vi bakade och började se oss omkring efter inspiration.
Inlägget innehåller köplänkar.
Vi fick snabbt klart för oss att en mjuk rödbetskaka med kombinationen saffran i glasyren verkar var en hit och började på en gång att fundera över hur vi skulle kunna göra vår variant och då givetvis helt Paleo.
Baka rödbetskaka
Resultatet blev denna underbara Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter [shoppingcarticon] som noga bedömdes och avsmakades när vi hade Jenny`s föräldrar på besök förra helgen. Omdömet blev fantastisk och det var inte svårt att ta en extra bit…
Baka och låt dig förföras av denna underbara kaka du också!
Recept
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Rödbetskaka med saffransfrosting och valnötter hittar du här.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleorecept paleokaka